tirsdag 5. oktober 2010

En fantastisk tur til Høyvika


En hærlig søndagstur i en fantastisk natur.. En plass man kun kommer til enten ved båt eller med å gå over et fjell.. Vi valgte å gå over fjellet, og d var tungt, skummelt og hærlig.. :) Æ e skikkelig stolt over meg sjøl førr at æ klarte å gå, æ me min høydeskrekk, dårlige kondis og en smule dårlig balanse.. :) Trur ikje dettan bi siste gangen vi drar hit, har fryktelig lyst tel å overnatte her :) Særlig nå når d e mørkt om natta, tenk den flotte stjernehimmelen.. Uten noe forstyrrende lys, d hadde vært en artig og spennende opplevelse :) D ble masse bilder, se og nyt praktfull nordnorsk natur på sitt beste :) Klikk på bildan så bi de både større å klare ( veit ikje koffør nån blei så uklare når æ lasta de inn.. )

9 kommentarer:

Hagen i Grubba sa...

Fantastisk natur! Ønsker deg en god dag fra ei som tilfeldig stakk innom!

Hilde sa...

Det va en fantastisk artig tur, å d blei Mange flotte bilda ! Det ser man jo her ;))

Renate sa...

Ja d va en fabelakti tur :)d må så absolutt gjenntas, å da me overnatting ;)

Turid sa...

Slikt kan man like -herlige bilder fra en vakker plass!

meretes galleri sa...

Vakkert!
Jeg har strebet meg mange ganger over fjellet ned til Høyvika :-) et fantastisk sted! Så artig å se Høyvika igjen. Så fin hund du har :-) og flotte bilder også. Ønsker deg og dine en fin helg i det flotte landskapet som dåkker har!
Hjertelig fra Merete

Gammel stil sa...

Hei!

For en herlig natur:) Vi har lagt oss til som følger hos deg!! Vi bare elsker bloggen din!! Tenk at vi ikke har funnet den før.. Vi er veldig glad for at vi har funnet den nå:) :)

Klem:)

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Takk for at du vil følge meg! For en plass dere har i Nord! Drømmer stadig om å komme dit og oppleve nordlyset! Tenk om jeg hadde vunnet i Norges Vakreste Hjem, og fått førstepremien som var en reise med hurtigruten! Det var den turen som gjorde at jeg meldte meg på. Hadde uansett ikke trodd jeg skulle nå så langt. Men en dag kommer jeg. Jeg vil følge deg også, men jeg får ikke til å legge til navnet på bloggen min, med bilde. Det kommer alltid opp et grått hode med mitt etternavn. Dette må jeg finne ut av nå og legger meg når det er oppklart. Jeg skal følge med deg. Har du et tips hva jeg gjør galt? Klem fra Hjørdis

Janna sa...

Hei, og velkommen som følger av bloggen min :-)

For noen nydelige bilder du har i dette innlegget, det viser virkelig naturen her nord på sitt vakreste.

Så artig at du skriver på dialekt - det gir en egen personlig stil til det du skriver om, I like!

Ha en fin kveld videre.
Jeg må stikke innom her igjen og gjøre meg bedre kjent.
Janna

Trine sa...

Fantastisk vakre bilder!!
Såå fantastisk natur, stemning og detaljer. VAKKERT!

Flott blogg!

Gleder meg til å følge deg videre!

Klem fra trine